Svend Fleuron: Tigrisivadék (Állattörténetek)
User expresszandi
400 Ft

Svend Fleuron: Tigrisivadék (Állattörténetek)

XV. kerület Budapest Magyarország Feladás dátuma: 2017/10/05 Módosítás dátuma: 2017/10/05

Svend Fleuron: Tigrisivadék (Állattörténetek)

Kiadó: Radiant Könyvkiadó
Kiadás éve: 2001
Borító: ragasztott kartonált
Oldalak száma: 124

Leírás:
"Az ugar felett kőtörő száll fiaival. A kis szürke madarak beleolvadnak a sötétségbe, csak fehér hasuk világít fehér vonalként, amerre elhúznak. Karcsún, ruganyosan ugrál át a fiatal nyúl a mezőn, meg-megáll a növényeket szaglászva... Szürkebundás még mindig az egérlyuk előtt ül, és az egérlábak föld alatti lármáját hallgatja. Múlnak a percek, öntudata kialszik, és csak az egerekre tud gondolni. Egyszer csak halk dobogás hallatszik, előtte porszemek hullanak, az egérlyuk lármája, amelyet egyetlen emberi fül sem hallana meg, erősödik, majd elcsendesül. A lyuk szélén, fiatal, vékony hosszú lábú egérke ül, farka háromszor akkor, mint ő maga..."

Eredeti ára: 690 Ft


---Fizetési és szállítási feltételek:

Minden termék megvásárlása esetén lehetőség van azt személyesen átvenni Budapest XV. kerületében (Fő tértől nem messze) vagy a VIII. kerületben (Orczy úton). Egyéb esetben légbuborékos borítékban, ajánlott küldeményként postázok. 1kg felett csomagként postázok. Kivételt képeznek a műszaki cikkek (és egyéb nagyobb méretű termékek), melyeket CSAK ÉS KIZÁRÓLAG személyesen vehető át a címemen.

Személyes átvételnél készpénzben (pontos összeggel, nem vagyok pénzváltó!), postai út esetén előreutalással lehet fizetni.

Utánvéttel NEM postázok.

Több helyen hirdetek, aukciós portálon is, ott 100%-ban csak pozitív értékelésem van. Mivel itt nincs lehetőség az értékelésre, üzenetben szívesen megadom az aukciós portálos elérhetőségemet (hivatkozás az profilra), ahol saját szemmel láthatja megbízhatóságomat. Mivel 90%-ban ugyanazt hirdetem ott is, ez elég bizonyíték is lehet a személyemet illetően. :)

Eredmény 0 Értékelés
Elküldöm email-ben Megosztom Facebookon Megosztom Twitteren Megosztom Google+ on

Hozzászólások

    Szóljon hozzá (spamok és sértő üzenetek törölve lesznek)

      Kapcsolat a hirdetővel      Megunt.hu Copyright © 2006-2015. Minden jog fenntartva!